CAMPAGNEPLAN TRAINING: Leer hoe je binnen 6 weken jouw funding ophaalt!

Heb je een geweldig idee, maar weet je niet hoe je jouw campagne succesvol moet maken?

Wees gerust. Je bent niet de enige die hiermee worstelt. De meesten lopen tegen het feit aan dat bij crowdfunding zo ontzettend veel komt kijken. In de voorbereiding worden daardoor vaak belangrijke zaken vergeten die essentieel zijn om je campagne te laten slagen. En vaak wordt er zelfs een campagne online gezet zonder vantevoren goed na te hebben gedacht.

Misschien denk jij: “Als er maar een klein percentage van mijn Facebook vrienden meedoet, heb ik zo de funding bij elkaar.”

In de afgelopen jaren heb ik veel initiatiefnemers voorbij zien komen met geweldige ideeën. Die vol enthousiasme hun campagne online zetten en dan gingen afwachten en hopen tot het geld binnen zou rollen. Dat werkt niet.

 • check
  Stop met alles zelf uitzoeken. En start met een aanpak die werkt.
 • check
  Voorkom grote beginnersfouten.
 • check
  Verlies geen tijd met zelf aanmodderen.
 • check
  Krijg inspiratie, feedback en motivatie vanuit onze besloten Facebook groep.

Want misschien heb je bijvoorbeeld gelezen dat je elke dag updates doen. En dat er dan toch wel wat uit moet komen.


Of dat je meteen een persbericht moet versturen, daarmee aandacht trekt en mensen naar je campagne leidt waarvan een deel wel zal doneren.


Een andere gedachtegang die meer met 'hoop marketing' heeft te maken, dan gerichte crowdfunding marketing is  om iedereen in je Gmail of Outlook bestand te mailen. En te hopen dat daarvan een substantieel deel jouw campagne gaat steunen.


Helaas zijn dat niet de meest effectieve strategieën. 

long-arrow-down

Ik leer jou hoe je jouw succes kan plannen

rocket

Meteen de goede keuzes

 • Bereken wat een haalbaar doelbedrag is. En stippel aan de hand hiervan de weg naar succes uit.
 •  Snel klaar

  In 7 stappen werk je aan elk onderdeel dat je nodig hebt om je campagne tot een succes te brengen.

  Extra ondersteuning

  Je krijgt coaching per e-mail. En je kan met andere deelnemers sparren in een besloten Facebook groep.

  Makkelijk: templates

  Je hoeft niet alles zelf te verzinnen. Maak gebruik van verschillende templates en bespaar tijd. 

  En ik leer je: 
  hoe je in de Wereld Draait Door ​​komt

  Zodat Mathijs jouw project noemt.

  Of hoe je een bekend gezicht een goed woordje voor je laat doen.

  Of hoe je in de krant komt.

  Bij welke groep wil je horen?

  De meesten die met crowdfunding beginnen maken de denkfout dat je een campagne wel even in elkaar draait. En dat vertaalt zich door in het succes. Of beter gezegd, het uitblijven daarvan. Wereldwijd is de gemiddelde succesrate van crowdfunding campagnes waarbij tegenprestaties of producten worden geboden 50%.


  Uit onderzoek is zelfs gebleken dat van alle Nederlandse Kickstarter campagnes slechts  25% succesvol is! Dat is een ongelooflijk laag percentage.


  Mijn missie is om die succes rate naar 100% te krijgen. 

  Daarom wil ik jou vragen: Bij welke groep wil jij horen? De helft die exact weet wat je wanneer moet doen om jouw campagne te laten slagen? Of de andere helft die de campagne online zet en hoopt dat de crowd vanzelf gaat backen en denkt “Als al mijn Facebook vrienden nou een tientje storten moet het toch lukken?”

  Start meteen met de Campagneplan training!

  Complete voorbereiding voor een succesvolle campagneplan. Altijd en overal toegang tot de training. Stap voor stap aanpak. Met e-mail coaching. Volg de training in je eigen tempo. Nu voor €97 ipv €247.

  Klanten

  Meer dan €100.000 voor product dat nog geproduceerd moet worden.

  Is het mogelijk om meer dan een ton op te halen voor een item tracker die nog niet eens op de markt is? Ja! Dat is waarmee ik Tintag hielp op het Amerikaanse platform IndieGoGo. Een mooi voorbeeld van samen met de crowd werken en effectief inzetten op pers en media.”

  Alex & Andrei  //  CEO & CTO Tintag

  130% voor documentaire Typhoon

  Artiest Typhoon en documentairemaker Herbert hielp ik met de crowdfunding campagne op Voordekunst voor de documentaire over de totstandkoming van Lobi Da Basi. Het album dat de doorbraak betekende van Typhoon. Hierdoor haalden we 130% vh funding bedrag! 

  Typhoon  //  Artiest

  Het is net als het bouwen van een Lego kasteel.

  Hoe kom je van dit? 

  Naar dit?

  Als je de doos openmaakt en start, heb je een onoverzichtelijke berg steentjes. Je hebt geen idee waar en hoe je moet beginnen.


  Het enige dat je nodig hebt is een instructieboekje. Dan bouw je stap voor stap in no-time een prachtig kasteel.


  Je weet precies welke steentjes je als eerste moet neerleggen. En hoe je het kasteel verder bouwt. Ja, je kan ook door naar plaatjes te kijken op internet proberen na te bouwen. Maar dan wordt het nooit precies zo zoals het zou moeten zijn. En duurt het minstens 100 keer zo lang.


  Met deze training reik ik je dat instructieboekje aan.

  Inhoud Campagneplan training

  De training bestaat uit 2 modules (Strategie en Campagne opzet) met korte videolessen en oefeningen. Waarmee je stap voor stap jouw campagne bouwt. 

  Strategie

  book

  01

  Start met jouw crowdfunding doel Je leert waarom dit belangrijk is, hoe dit doel de rest van je aanpak zal beïnvloeden. En hoe je een goed crowdfunding doel definieert dat ook past bonnen je bedrijfs- of organisatiedoelen.

  book

  02

  Bepaal jouw doelbedrag Je leert welke kosten je daar in kan meenemen en welke niet. Ook krijg je antwoord op wat verschillende strategieën zoals mixen, matchen of stand-alone funding inhouden. En hoe jij hierin de juiste keuze maakt. 

  book

  03

  Richt je op de juiste crowd Je leert welke dit zijn en waarom je deze ieder op een andere manier moet benaderen om uiteindelijk te converteren.  

  book

  04

  Kies het beste platform Je leert de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een geschikt platform. En kan hierna met een gerust hart een platform benaderen.

  book

  05

  Haal alles uit je netwerk Wist je dat je kan berekenen hoe groot je succes is op basis van je huidige netwerk? Je leert hoe je dat moet doen en hoe dit samenhangt met het vervolg van je campagne. 

  book

  06

  Crowdfunding als marketing tool Waarom zou je je beperken tot het ophalen van funding als er nog heel veel meer winst te behalen met je campagne? Hoe je dat doet en wat je kan behalen leer je in deze les. 

  Campagne opzet

  book

  01

  Zet een knaller van een pitch neer In deze les leer je hoe je dat specifiek voor jouw crowdfunding campagne doet. En aan de hand van de oefening maak je jouw eigen pitch. 

  book

  02

  Overtuig de crowd Je leert hoe aan de hand van jouw pitch hoe je verschillende doelgroepen (zoals eerder bepaald) een overtuigend voorstel doet waarna ze niets anders meer kunnen dan op die investeer/pledge/donatie knop te drukken!

  book

  03

  De psychologie achter rewards Dat leer je in deze les. Je krijgt inzicht in de verschillende strategieën en hoe deze aansluiten op jouw pitch en propositie.  Om te zorgen dat deze meteen staan, krijg je bovendien een template waarin je jouw eigen opzet in kwijt kan. 

  book

  04

  Krijg de crowd in beweging, zodat ze je gaan backen Dat leer in je deze les waarna je meteen zelf aan de slag gaat met een opzet om jouw crowd van 0 naar 100% funding te leiden. 

  book

  05

  Crowdfunding video Je leert hoe je een een script schrijft voor je video, waar je rekening mee moet houden. En hoe je met beperkte technische middelen een wervende video maakt. Bovendien krijg je een videopitch temlate waarmee het opzetten van de video een eitje wordt. 

  book

  06

  Ook in 'De Wereld Draait Door komen?' Hoe schrijf je een persbericht waarmee je maximale exposure haalt? En wanneer is een goed moment om persberichten te gaan versturen? Dat leer je in deze les. Daarnaast krijg je ook een overzicht van verschillende crowdfunding persdiensten en een template voor een persbericht. 

  book

  07

  Ben je er klaar voor? Plan nu je campagne van dag tot dag.  Zodat je precies weet wat je moet doen om jouw funding op te halen, zodat de funding binnen komt stromen. Je leert hoe je dat moet doen. En krijgt naast een planner template ook verschillende tools om je campagne slim en gedeeltelijk automatisch te laten verlopen. 

  BONUS

  BESLOTEN GROEP

  Je doet het niet alleen! Samen met andere deelnemers kun je 24/7 vragen stellen en sparren in een besloten Facebook groep. 

  TASSO HEIJNEN  //  trainer


  Met de Campagneplan training wil ik iedereen de benodigde kennis geven, zodat je precies weet hoe je je moet voorbereiden op een campagne. 


  Online zetten en 'hopen' dat de funding komt binnen rollen, gaat niet werken.  Na deze trainingen ga je met meer zekerheid en vertrouwen jouw funding bedrag ophalen. 

  Tasso Heijnen

  Meer dan 500 deelnemers gingen je voor

  ​€10.000 voor skatepark

  "Crowdfunding masters heeft Stichting de Yard geholpen met het maken van een masterplan voor onze crowdfunding actie en de uitvoering ervan

  Dankzij de profesionele begeleiding van Tasso konden wij onze doelbedrag behalen. Een crowdfunding campagne uitvoeren is niet makelijk. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent! Ik raad Crowdfunding masters aan iedereen die een poging wilt wagen met crowdfunding maar niet weet hoe hij dit succesvol kan laten verlopen."

  ​MAC WESTMAAS  //  ​Voorzitter Stichting de Yard

  ​Uitbreiding indoor speelparadijs

  Speelparadijs De Ballon in Echt hielp ik op Kapitaalopmaat met hun crowdfunding campagne om financiering van €99.000 op te halen ​voor uitbreiding van de locatie. 

  ​KEWAL SEWBARANSIGH  // eigenaar de Ballon

  Met Meer Zekerheid En Vertrouwen Jouw Campagne Tot Een Succes Brengen? Start Nu!

  Met deze stap voor stap ​training vergeet je geen enkel onderdeel van je campagne. En weet je precies wanneer je wat moet doen om jouw doelbedrag op te halen. Nu levenslang toegang tot deze training voor €247 €97.  Na betaling krijg je meteen toegang.

  100%


  GELD TERUG GARANTIE


  star
  star
  star

  100% Niet Tevreden, Geld Terug Garantie

  Ik weet zeker dat deze training je verder gaat helpen. Daarom bied ik een niet tevreden, geld terug garantie. Je loopt dus geen risico. Probeer 14 dagen deze training. Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug. ​Je kan me hiervoor gewoon een mail sturen.

  ​Tasso Heijnen

  ​Veelgestelde Vragen

  ​Ik heb nog geen product of dienst. Kan ik dan ook meedoen?​​​​

  ​Moet ik na de training meteen mijn campagne starten?

  ​ Ik kan niet met iDeal, Bancontact of PayPal betalen. Is er een andere mogelijkheid om toch toegang te krijgen?

  Krijg ik nog wat opgestuurd?

  ​ Kan ik dit ook met iemand samen doen?

  ​ Moet ik ook een website maken?

  ​Hoe lang ben ik met deze training bezig?

  ​Mijn vraag staat er niet bij?

  (c) 2019 Crowdfunding Masters